Известие

Collapse
No announcement yet.

Кабели за свещите?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кабели за свещите?

Интересува ме ,кабелите на свещите на 1.7 8V и 2.0 дали са с еднакво съпротивление.
    Алфа Ромео 155 1.7 8V T.S'96
    Hyundai Coupe 1.6i 16V '03-следващата,много скоро
    Kawasaki ZX9R 154 к.с '01г

Имам две фръцли,една италианка и една българка!
    Всеки сантиметър в теб е секси,метър и деветдесет-жесток си,само тази нощ не стига...

Мисля,че са едни и същи.
    Когато копувах мисля,че бяха еднакви за 155 с 8 еднакви свещи.
    Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
    159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
    NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Благодаря ти!

Всеки сантиметър в теб е секси,метър и деветдесет-жесток си,само тази нощ не стига...

Comment

И аз искам да попитам нещо за тия пусти кабели и за да не пускам нова тема питам тук.
        Снощи на тъмно забелязах,че кабелите ми приискряват/пресветват,а са на не повече от 500 км. Възможно ли е да има друга причина за това явление или трябва пак да ги сменям И ако трябва препоръчайте някоя марка. В момента съм със Champion,като уж ги взех от специализиран магазин
        155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Колеги, какви кабели и свещи да търся за 155 ТS 8V ?
          Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V 1995 129 hp

Comment

Първоначално публикувано от hsr
            И аз искам да попитам нещо за тия пусти кабели и за да не пускам нова тема питам тук.
            Снощи на тъмно забелязах,че кабелите ми приискряват/пресветват,а са на не повече от 500 км. Възможно ли е да има друга причина за това явление или трябва пак да ги сменям И ако трябва препоръчайте някоя марка. В момента съм със Champion,като уж ги взех от специализиран магазин
            155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Има тема с ремонти и други теми за кабели и свещи . Моите са Магнет Марели Супер Силикон и са на 2 години вярна служба. ~55-60 лв комплекта се връзва, може и по-малко (продават се на бройка).
              75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
              155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
              FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
              Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Първоначално публикувано от TRENDi
                Има тема с ремонти и други теми за кабели и свещи . Моите са Магнет Марели Супер Силикон и са на 2 години вярна служба. ~55-60 лв комплекта се връзва, може и по-малко (продават се на бройка).
                От къде си ги взе,защото на мен от Бош ми искат около 380 лв за целият комплект

Comment

Знам,че има много теми за кабели и свещи,но мен ме интересува не толкова какви кабели да взема,а дали може да има някаква друга причина кабелите да "пресветват" ,освен да са "сдали багажа".Примерно бубините да подават по-голям ток или нещо др.Щото аз парите за нови ще ги прежаля,ама ако проблема не е в тях
                  155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

От Нико 66
                    БТВ На мен за комплект на Бош ми искаха 250, за Шампион 90.

а дали може да има някаква друга причина кабелите да "пресветват" ,освен да са "сдали багажа".Примерно бубините да подават по-голям ток или нещо др.
                    Ами към нещо друго - при мен биеше през 1-та бобина на мястото, където лулата на кабела се нахлузва на нея. И понеже бях с 2 счупени такива места на бобината я смених и сега не пердаши от никъде. За по-големия ток да се изкажат по-компетентни, макар, че според мен не е невъзможно, вероятно е само, ако си с някаква бобина "мега ментол".
                    75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
                    155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
                    FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
                    Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Ами към нещо друго - при мен биеше през 1-та бобина на мястото, където лулата на кабела се нахлузва на нея. И понеже бях с 2 счупени такива места на бобината я смених и сега не пердаши от никъде. За по-големия ток да се изкажат по-компетентни, макар, че според мен не е невъзможно, вероятно е само, ако си с някаква бобина "мега ментол".
                      Благодаря ти за отговора
                      Значи при ман се получава нещо странно.Когато колата е "студена" (примерно при запалване сутрин) си работи почти перфектно,но като позагрее(поработи известно време) почва да прекъсва на ниски обороти,независимо дали е в движение или на място и понякога дори гасне.Аз си направих един експеримент-не я карах цял ден,запалих я вечерта и вдигнах капака.Отначало когато си работи нормално всичко изглежда наред,но когато поработи известно време и почне да прекъсва се забелязва как кабелите започват да приискряват един към друг Та затова започнах да си мисля,че едното и другото са свързани И преди съм имал проблеми с кабели (с др.кола),но там беше обратното-прекъсваше докато позагрее и после се пооправяше,пък при Алфата е обратно И на всичко отгоре кабелите са уж оригинален Шампион за 103 лв.Иначе след 2000 об. няма никакви проблеми със ускорение и вървеж.Аз ще потърся като твоите кабели,но силно ме съмнява да намеря на такава цена,а да дам още 100 + лв.,а да се окаже,че проблема не е в тях
                      155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Не забравяйте и марката "Тесла"! Аз съм с такива (евтини и качествени) и нямам проблеми! А също така много важни са и свещите за да се запазят дълго време здрави кабелите!!!
                        Alfa 164 2.0TS Super -ex. Alfa 145 1,6 Boxer- ex.Alfa 155 2.5 V6 - ex.Alfa 156 2.5 V6 24V - ex.
                        Alfa 164 2.0 TS Super - ex.
                        Alfa 166 2.4 JTD 2003г.

Comment

Първоначално публикувано от manolito
                          Не забравяйте и марката "Тесла"! Аз съм с такива (евтини и качествени) и нямам проблеми! А също така много важни са и свещите за да се запазят дълго време здрави кабелите!!!
                          Ти в една друга тема беше писал,че "Тесла"-та си ги взел за 120 лв.,а TRENDi неговите за 60 лв.,тъй че май твоите не са от най-евтините
                          155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Ами само такива има в Русе , едните са 120лв. а уж оригиналните са 220лв. Теслата сравнени с оригиналните са супер ефтини...
                            Alfa 164 2.0TS Super -ex. Alfa 145 1,6 Boxer- ex.Alfa 155 2.5 V6 - ex.Alfa 156 2.5 V6 24V - ex.
                            Alfa 164 2.0 TS Super - ex.
                            Alfa 166 2.4 JTD 2003г.

Comment

От Нико 66
                              БТВ На мен за комплект на Бош ми искаха 250, за Шампион 90.
                              Благодаря!

Comment

Working...
                              X